• Hege Haugen

Hege er utdannet førskolelærer, og jobber som pedagogisk leder med hovedansvar for de eldste barna dette barnehageåret. Hege er en kreativ humørspreder. Hun har fordypning i drama, og det kommer godt med i barnehagehverdagen.

• Elisabeth Mikkelsen

Elisabeth er førskolelærer, med grunnfag psykologi i tillegg til førskolelærer-utdannelsen. Elisabeth jobber som pedagogisk leder med ekstra ansvar for de minste barna dette året. Elisabeth har fordypning naturfag, og får oss med på flotte turer med bål og aktiviteter.

• Heidi Aske

Heidi er pedagogisk medarbeider for de eldste barna. Hun har bodd i England i mange år, før familien flyttet tilbake til Norge. Heidi har videreutdanning i spesialpedagogikk og bidrar med sin kompetanse i sitt daglige arbeid i barnehagen

• Anita Vataker

Anita driver økologisk bondegård og jobber som assistent hos oss når. Barnehagen får besøke gården hennes og hilse på kyrne der hver vår.

• Milja Hackenberg

Milja har 3-årig utdanning i pedagogikk og jobber mest med de minste barna.
    Hun har ansvar for spesialpedagogisk arbeid og språkopplæring i barnehagen.